top of page
Vyhledat

GRAFITTI ŽIVOTA

Do Nového roku vám přeji nechat plavat vše, co vás trápí a zdržuje. Chci slyšet padat šutry z vašich srdcí, které pod patou rozdrtíte a s lehkostí vyrazíte tam, kde to má cenu.


Do Nového roku vám přeji oči zalité chtíčem a touhou po čemkoli, co vám vlije novou krev do žil a nebudete leklé ryby.


Do Nového roku vám přeji pevné odhodlání, disciplínu a vědomí toho, že jedinými aktéry na celém světě, kteří mohou ve vašem životě něco změnit, jste vy sami. Přestanete osočovat mamku, taťku, své děti, partnery a šéfy, že nežijete život snů. A pokud zjistíte, že jde kolikrát jen o nepatrnou změnu úhlu pohledu, bouchnu šampaňský.


Do Nového roku vám přeji nesmířit se s průměrností, která vás životem bez ztráty kytičky provede, ale ničím vás neobohatí a zapomene se na vás.


Do Nového roku vám přeji šťastnou ruku při hledání spřízněných duší, kterými se obklopíte.


Občas se člověk ztratí na své dálnici života. Dojede někam, kde být vůbec nechce. Vezme cestou nevítané stopaře, kterých se nemůže dlouho zbavit. Přibrzdí u kasína hříchu, natankuje říznutý benzín a jízda pak drhne nebo u KFC rozbije stan a sežere vše, co neuteklo před smažením v oleji. To vše se stává. Nejdůležitější je v určitý moment skočit do káry, vykašlat se na cizí navigaci a začít zase věřit svému vlastnímu kompasu.


A pak se před vámi promítne bílá stěna, která nekončí a nezačíná. Je jen vaše a vy rukou umělce můžete začít psát a malovat nesmazatelné graffiti plné života a barev.


Barvami vytuněný nový rok 2023 moji milí!


Vaše Dagmar

Neurocoachingu zdar!











89 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page