top of page
Vyhledat

"KRÁL JE MRTEV, AŤ ŽIJE KRÁL"

Tradiční fráze, která může být metaforou konce starého roku a začátku roku nového.


Miluji konce roku. Co bylo, bylo. A teď je šance se odpíchnout, vzít bílý list papíru a začít psát ten nový rok tak, jak nám vyhovuje.


Jsme inteligentně smýšlející lidé, takže v hlavě máme plus mínus vymyšleno už teď co nechceme, co zlepšit, na co se soustředit a co dělat, aby nás to těšilo. V jistých ohledech je výhoda být starší a starší. Máme životní zkušenosti, zažili jsme pády, prohry, radosti a vášně.

Vstupujeme do roku KRYSY. Krásné zvíře! Já z ní cítím energii, životaschopnost, zvídavost, hravost, inteligenci a rodinnou sounáležitost. Jestli toto zvíře má být příští rok naším duchovním symbolem máme nasměrováno na perspektivní rok plný dynamiky a pěstování vztahů.


Přeji vám, ať ten nový krysí rok 2020, je pro vás inspirativní, plný lásky a pochopení. Ať se svezete na vlně lehkosti, radosti z vyplněných přání a předsevzetí. Při této plavbě vezměte s sebou co nejvíce vašich blízkých a přátel, protože jen ve společnosti spokojených a vděčných lidí, se budete cítit krásně a naplněni.


A prosím vás, s těmi předsevzetími, začněte až od 1. února. Příliš mnoho optimismu srazilo už kde koho. Být zhrzený při začátku roku, je poněkud demotivující. Prvního ledna zůstaňte v posteli, lyžujte, dejte si zbytek chlebíčků ze Silvestra a pomalu si dejte vaše předsevzetí dohromady. Promyslete je a upravte na únosnou mez.


Mám kamarádku, která rok, co rok je v únoru na pokraji zhroucení za svou neschopnost dostát svým závazkům. Je mým oblíbeným nezmarem, která si nenechá poradit. Do nového roku vstupuje s tím, že 1.1. začíná hubnout, přestává kouřit, cvičí do plavek na léto, mění svůj lifestyle a nehádá se s tchýní. V únoru ji nacházím zdeptanou se smažákem v puse, s cigaretou v ruce a „zrafanou“ s celou famílií se zákeřnou tchýní v zádech…


Užijte si Silvestr! Tím začněte!


Vaše Dagmar

126 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page